Nieuws uit de regioTeam West Papua zoekt spelers!

 

Houd jij van voetbal en droom je ervan om een keer tegen internationale voetbalclubs te spelen of om deel te nemen aan de wereldkampioenschappen?!

 

Dan is dit nu je kans. Het maakt niet uit waar je vandaan komt en hoe wel of niet je gevorderd bent. Zolang je gemotiveerd bent en een teamplayer bent, zoeken wij JOU! 

 

Houd zaterdag 27 juli in de middag vrij in je agenda, want dan zullen we meer vertellen over de ins en outs van onze voetbalclub en  komende wedstrijden. 

 

Kan je er niet de 27e bij zijn, laat dan middels een bericht via het contactformulier weten dat je geïnteresseerd ben. Zo mis je geen belangrijke informatie!

 

Twee jaar geleden deed het Papoea team mee aan de wereldkampioenschappen van de UNPO. Deze werd gehouden in Den Haag en we mochten de 3e plaats innemen.  Met dit team en nieuwe teamspelers willen we uiteraard voor de eerste plaats gaan! Ben je erbij?!

Meld je aan!

 

 

Zaterdag 27 juli, start om 14:00 in Bethelkapel aan de Thomasschwenckestraat 28-30 in Den Haag. 


Het voetbalteam van West Papoea is sinds begin deze maand lid geworden van CONIFA. CONIFA is de FIFA van de niet-erkende staten en of naties.


Vanaf dit jaar zal West Papoea deelnemen aan verschillende toernooien.


Wil je op de hoogte blijven van data, informatie en ontwikkelingen, houdt dan deze site en of de site van de Football Association West Papua in de gaten. 


Vandaag zijn wij naar het Hofstad Lyceum geweest met een positieve uitslag. De school is enthousiast over een officieel samenwerkingsverband met de Nationale Papoea Vereniging! 

De school is verbonden aan de Unesco scholengemeenschap. Er zullen workshops worden gegeven aan de leerlingen en in de avond zal er een concert plaatsvinden. Het Back to green festival zal 11 oktober plaatsvinden tussen 20.00 en 23.00 u. Inloop en eten vanaf 19.00 u


Foto: 

Simon P. Sapioper (links)

voorzitter Nationale Papoea Vereniging            Susanne De Rooij (rechts)

project coördinator Back to green festival


Derde plaats Soccer for Peace

West Papoea heeft vandaag tijdens het Soccer for Peace Tournament de derde plaats weten te veroveren! Gefeliciteerd team West Papoea!

Houd de agenda in de gaten voor de volgende wedstrijden. 


Meld je aan
Meld je aan

Word burgerhulpverlener en red een leven in uw buurt!

 

 


Nieuws uit West Papoea


BBC reporter Expelled out Indonesia

Artikel uit het 'Papua Journal'  waarin naar voren komt dat Indonesie geen tekst en uitleg kan geven over het incident dat op 8 december 2014 voorviel in Paniai, waarbij Papoea studenten om het leven gebracht werden. 

 

Klik op onderstaande link om het artikel te lezen.